Fortollingsagenter

Importfortolling

Skal du frakte noe over grensen til Norge? Eller har du planer om å sende noe til utlandet?
Vi i Complex SAD spesialiserer oss på fortollingstjenester og har hjulpet mange store og små aktører med klargjøring og utfylling all dokumentasjon for en trygg og effektiv tollbehandling.
 
Vi har over 15 års erfaring fra det Polske markedet, og nå finner du oss også ved Svinesund grensen. Vi hjelper deg fra A til Å, slik at transporten går raskt og enkelt!
 
Med vår flerspråklig kundeservice kan vi hjelpe deg på både polsk og engelsk. Vi på kundesenteret strekker oss langt slik at du får saken din løst på rasket mulig måte. Derfor har vi kort ventetid.

Eksportfortolling

Complex SAD hjelper deg med en rask og enkel klargjøring av alle de nødvendige dokumentene for eksport.
Kontoret ligger et steinkast unna Tollvesenet på Svinesund, der vi hjelper deg med en smertefri transport helt frem, uansett hvor destinasjonen skulle være.
 
Vi jobber hardt for å bli det logiske førstevalget innen tollagentur for de som er ute etter en god, rask og smidig tollbehandling.
 
Har du planer om å kjøpe noe fra eller sende noe til utlandet, ring oss gjerne for en uforpliktende prat om våre tjenester. Kundetilfredshet er noe vi verdsetter i stor grad, og strekker oss langt for å hjelpe til hele veien i prosessen

Transittfortolling

Du tar deg av hvilen og transporten. Vi ordner resten!
Våre fortollingsagenter er spesialister med 20 års erfaring fra det europeiske transportmarkedet. De fleste som bruker våre tjenester er små og mellomstore bedrifter innen bygg- og anleggsbransjen.
 
Tar vi kontrollen over tollbehandlingen og papirarbeidet, får du en kostnadseffektiv og hurtig transport til bestemmelsesstedet.
 
Vi bistår deg ved alle veigrenseoverganger, uansett om det er transit eller transport inn/ut av landet.
Vår flerspråkelige kundeservice står klar til å hjelpe deg!

Redusert fortollingstid

Sømløs, effektiv, rask og kostnadseffektiv tollbehandling!
Vår lange erfaring og ekspertise står til din disposisjon for enkle fraktprosesser. Fra A til Å er en ofte brukt en klisje, men det er faktisk dette vi etterstreber hver eneste dag.
Unngå venting i transitt på at tollpapirene skal fylles ut! Dette tar vi oss av.
 
Vi bistår og tilrettelegger for hele fraktruten, og gir deg minimalt med opphold på grenseovergangene du skal passere.
 
Det har blitt sagt før – men vi gjentar gjerne: Vi elsker flyt!