Om Complex SAD

Om oss

Tortollingsagenter

I 2016 åpnet vi et tollbyrå i Norge, hvor vi tilbyr omfattende tolltjenester for varer, fra den polske grensen helt til Norge, der vi utfører importfortolling.

Complex SAD Norway sitt byrå har en gunstig beliggenheten – på grensen i Svinesund, som lar oss ha direkte kontakt med deg som sjåfør, Tollvesenet og bedriften din. Ved å bruke tjenestene til vårt tollbyrå på den polske og norske siden, kan fortollingstiden reduseres til et minimum.

Start video
HVORFOR VELGE OSS

Complex SAD Tollbyrå ble stiftet i juli 2002 som et svar på behovene til dynamisk utvikling av utenrikshandel.

I tillegg til vårt kontor på Svinesund, tilbyr vi betjening av kunder i havnene i Gdynia, Gdańsk, Świnoujście og Szczecin, og har også tillatelse til å bruke en forenklet prosedyre på anerkjente steder og mellomlager i hele Polen.

Vi er AEO-sertifisert, noe som sikrer de høyeste sikkerhetsstandardene i leveransekjeden og gir oss rett til å bruke fasilitetene knyttet til tollkontroll med hensyn til sikkerhet og sikkerhet av de varene som vi håndterer, samt forenklinger som fremgår av gjeldende lov om toll.

Teamet vårt består av kvalifiserte og erfarne medarbeidere som står til deres disposisjon på hvert trinn i samarbeidet.

Sertifisering
Complex SAD er et lisensiert fortolligsbyrå ved grenseovergangene til Norge
Tjeneste
Complex SAD Norge Polen
Great Staff

Kan vi hjelpe deg med noe?

Med vår flerspråklig kundeservice kan vi hjelpe deg på både polsk og engelsk. Vi på kundesenteret strekker oss langt slik at du får saken din løst på rasket mulig måte. Derfor har vi kort ventetid. Vi elsker flyt!